Professionals — Reus

Elena Padrell CAixés

Elena Padrell Caixés

Metge-Psiquiatra

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Doctorat en investigació bàsica. Estudi funcional de les poteines G aplicat al camp de la psicofarmacologia. Treball de recerca realitzat a Baylor College of Medicine de Houston, Texas i Mount Sinai Medical Center de New York.

Residència i especialitat de psiquiatria al Mount Sinai, Medical Center, de New York.

Màster de psicofarmacologia clínica, Neuroscience Institute, Universitat de San Diego, Califòrnia, dirigit pel Dr Stephen M. Stahl.

Ha contribuït i publicat diversos estudis d'investigació bàsica i clínica.

Més de 25 anys d'exercici professional als EUA, que segueix alternant amb la seva consulta a Espanya. Tant en l'àmbit hospitalari, com ambulatori. Cinc anys com a directora mèdica de la unitat de psiquiatria de Nanticoke Memorial Hospital de Seaford, Delaware, EUA. Àmplia experiència utilitzant l'enfocament terapèutic multidisciplinari, incloent psicofarmacologia, psicoteràpia psicodinàmica, sigui individual o grupal i segons el cas, assistència del treballador social.

Especial interès en trastorns afectius com el bipolar, trastorns d'ansietat com la síndrome post traumàtica, trastorns de personalitat i trastorns més propis de la tercera edat com les demències.

També ha treballat com a consultora en diferents països com l'Índia i Nova Zelanda, interessada en psiquiatria transcultural.